Az összes információ mennyisége: 38457 db

....................................................................................
 
 
Teljes körű ügyintézés és lebonyolítás!

A közvetítési szolgáltatás igénybevétele nem kötelező‘, mivel megtalálhatók a munkáltatók elérhető‘ségei, így a jelentkezésnek nem feltétele és nem szükséges közvetítő‘.
A Telejob Recrutiment Ltd. (Egyesült Királyság, London) igény szerint viszont vállalja a kiadványokban megjelenő‘ hírdetésekkel kapcsolatosan a teljes körű ügyintézést és lebonyolítást.

 Munkerő‘ toborzás, ügyintézés, pozíciók
 hirdetése, munkerő‘ felvétel, pályázatok
 írása, önéletrajz fordítás, jelentkezés
 teljes körű lebonyolítása, kapcsolat-
 felvétel, automatikus pályáztatási
 rendszer, egyéni felvételi kiértesítés.

A jelentkezés feltétele a hirdetés teljes szövegének másolatának beküldése fényképes önéletrajzzal vagy pedig kiadványokban található hirdetések Közvetítési Adatsorszámának megjelölése a kiadványban található jelentkezési lapon vagy pedig a kiadvány PDF formátumú változatának beküldése. E-mail: office@telejobltd.co.uk
   
  Információ kiadványokról, statisztikai adatok

   Az egyes kiaványok tartalomjegyzékét a képre kattintva olvashatja el!
  "...... Aki keres, az talál! ......."
....................................................................................
 
  Kiemelt válogatási szempontok
 

.......................................................................................

 

Külföldi Munka havilap - Ára: 790,-Ft ÁRUSHELYEK
Részletes információk a munkáltatók elérhető‘ségérő‘l, munkakezdés idő‘pontjáról, nyelvtudás szintjérő‘l (nem mindenütt feltétel). Tartalmaz jelentkezési lapot a teljes körű lebonyolításhoz. Megvásárolható az ország egész területén, letölthető‘ SMS-ben és Paypal rendszeren keresztül AZONNAL, valamint Digitálsi Média formátumban. A4-es méret, 20 oldalas, kb.250 db álláshirdetést tartalmaz kb.1500 fő‘ részére.

Munkaajánlat magazin Ára: 5.95 GBP/1900,-Ft FACEBOOK
Folyamatos frissítéssel jelenik meg, ezenkívül cikkeket, tanulmányokat, leírásokat tartalmaz a munkáltatóval történő‘ kapcsolatfelvétellel, a jelenenktezés lebonyolításával kapcsolatosan. Megvásárolható az egyéni terjesztő‘knél. Tartalmaz jelentkezési lapot és önéletrajz mintát az ügyintézéshez. A4-es méretű, középen 2 ponton tűzött, 36 oldalas, kb. 350 db álláshirdetést tartalmaz kb. 2600 fő‘ részére.
  Teljes adatbázis országok szerint
Ország Adatmennyiség
Ausztria
13732
Belgium
1690
Belgium
3
Franciaország
375
Németország
3655
Árország
6906
Olaszország
16
Hollandia
953
Hollandia
2
Norvégia
14
Norvégia
2
Spanyolország
1
Svédország
10
Svájc
766
Anglia (Egyesült Királyság)
10330
Anglia (Egyesült Királyság)
2

Külföldi Állásajánlat PDF file - Ára: 3.75 GBP/1300,-Ft. Tartalmaz kb. 100 friss külföldi állásajánlatot, jelentkezési lapot és tartalmaz önéletrajz mintát a jelentkezéshez. Teljes körű lebonyolítás igény szerint igénybe vehető! A kiadványban megjelent hirdetésekben nem mindegyik nyelvtudáshoz kötött. A kiadvány 20-24 oldalas A5-ös méretű PDF file, kb. 100 db állásajánlatot tartalmaz kb.500 fő‘ részére.

Azonnali letöltés SMS-EL: 600,-Ft+ÁFA (762,-Ft)
1. Küldje el a TELEWORK TEAM szavakat szóközzel elválasztva a
06-90/888-260 számra. Az SMS díja egyszeri: 600,-Ft+ÁFA.
2. 30 másodpercen belül válasz SMS-t kap, mely tartalmazza a PIN kódot. Kattintson az alábbi linkre és írja be: PIN KÁ“D BEÁRÁSA
3. A PIN kód beírása után nyomja meg az OK gombot és töltse le az újságot.

Azonnali letöltés PayPalal 1.99 GBP (kb.690,-Ft)
Amennyiben Á–nnek van PayPal számlája, a letöltés azonnal megkezdő‘dik. Kattintson a PayPal logóra. Ha nincs még PayPal számlája, a kiavány árát bankkártyával is megfizetheti, ebben az esetben a "Pay with a debit or credit card" menüpontot kell választania a megnyíló PayPal oldalon. A bankkártya adatainak titkosítását a PayPal rendszere biztosítja, ahhoz senki se férhet hozzá.

Olvasás Digitális Média formátumban! Ár: 639,-Ft
Kattintson a Digitális Média képre és vásárolja meg a lap digitális változatát 19%-os kedvezménnyel! A vásárlás elő‘tt a kiadványba belelapozhat és VISA, MASTERCARD, MAESTRO bankkártyákkal vagy pedig MASTERCARD MOBILE fizetési móddal Appstore vagy Android mobiltelefonokról egyszerűen kifizetheti és már olvashatja, lapozhatja.
 ©2018 TeleJob Ltd. - United Kingdom.