Munkáltatói Hirdetések Európai Uniós Központi Adatbázis ©2004-2018.

Telejob Recruitment Ltd Nemzetközi Európai Uniós Munkaközvetítő Iroda - London, Egyesült Királyság
http://kulfoldimunka.tavmunka.net

"; Listázott hirdetések száma összesen:3362 db

Ország Adatmennyiség
Anglia (Egyesült Királyság)
3362
Összes ország


További keresési feltételek
Nyelvtudás nélküli munkák
Segéd és betanított munkák
Szakmunkák
2 vagy több fő részére


Keresés (bármilyen szó, szórészlet):

pl.: takarító

<<< Vissza 50 adat
Előre 50 adat >>>


Anglia (Egyesült Királyság)Éjszakai Mosogató (2 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2015-05-15 időponttól. Keresünk esti műszakban dolgozó mosogatókat.Feladatok: egyszerű ételek elkészítése, szolgáltatás, elszámolási táblázatok elkészítése és teljesítés az ügyfelek számára. Magas színvonal fenntartása, felmosás, konyha felsöprése, tartályok ürítése, kapcsolódó feladatok elvégzése. Követelmények, elvárás: tapasztalat nem szükséges, pontosság, megbízhatós.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01383040

Raktári Takarító (20 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2015-05-05 időponttól. Keresünk sürgősen hétfőtől péntekig 08:00-12:00-ig tartó munkaidőben raktári takarítókat egy forgalmas raktárhoz.Feladatok: irodák, WC, konyha, raktár takarítása. Követelmények, elvárás: némi tapasztalat a tisztítási munkák terén Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: Greater London Fizetés minimum: 7 Angol font.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01383033

Óvodai Alkalmazott (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2014-03-30 időponttól. Munkaköri feladatok: felelős a fiatal 6 hónapos és 4 éves korú gyermekek napi ellátásáért. Egyéb info: A pozició lehetséges meghosszabbítása az utolsó 7-8 hónapban esedékes. Fizetési info: Ł 6,31 Egyenlőségi nyilatkozat: nincs Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NORTHERN IRELAND Szerződés típusa: Idiglenes (sze.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01376165

Készségfejlesztés Lehetőség-tanterem Felelős (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-08-28 időponttól. Munkaköri feladatok: Ez egy lehetőség, várhatóan az utolsó 9 hónap. Feladatai közé tartozik: - a gyermekekkel folytatott munka, játék tevékenységek, matematikai játékok, Olvasás, kézműves tevékenységek, kerti játékok, játszótéri felügyelet. A legnagyobb esélyük azoknak a pályázóknak van, akik kellemes, szorgalmas, pontos, önálló motivált és érdeklődéss.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01338735

Igen (30 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-08-25 időponttól. HGV CLASS 1 (C+E) DRIVERSA tekintélyes ügyfél Yusen Logisticse keres 30 x tehergépjármű I. Drivers CE sofört, hogy segítse a zsúfolt Swindon működését. Akkor lesz tapasztalt, rugalmas, szalonképes és ügyfélközpontú,a csapat cserébe Yusen Logistics felajánlja a folyamatban lévő munka néhány emberének, a legjobb fizetést és annak arányait a hivatali a járműve.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01356108

Támogató Alkalmazott (4 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-07-25 időponttól. Támogató alkalmazottFeladat:támogatás , ellátás felnőtt autisták és tanulási nehézségekkel küzdők részére. Mivel a szervezet az Autizmus elkötelezettje, az ott dolgozók folyamatos alkalmazás mellett, képzés és fejlesztésben részesülnek. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: NORTHERN IRELAND Fizetés minimum: 6.39 Heti m.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01343854

Bar Kiszolgáló (150 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-07-01 időponttól. Munkaköri feladatok: Feladatok többek között: Italok kiszolgálása egy készpénzes bárban. kiváló ügyfélszolgálat megvalósítása . Alap készletgazdálkodás a bar hátterében. Italkiszolgálás egy mobil bár egységben Ravenhillben. Készpénz kezelése és pénztárhasználat. Egyéb információk: A pályázatokat csak Mountcharles Jelentkezési lapokon fogadják a (legjobb m.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01338736

Étel és Ital Kiszolgáló (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-07-01 időponttól. Munkaköri feladatok: az étel és ital kiszolgálónak biztosítania kell minden felszolgáandó ételt és italt, a Malone Lodge szabványoknak megfelelően, és ki kell alakítania egy elsődleges szolgáltatást, mely egy pozitív és ügyfélbarát képet közvetít a hotelről. Egyéb információk: A munkakör leírása és pályázati csomag is elérhető a cég honlapján www.macklingro.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01338750

Munkatapasztalat Mint Felelős Mérnök (4 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-06-30 időponttól. Ez egy 8 hetes lehetőség. A résztvevőknek legalább heti 25-30 órát kell jelen lenniük, kivéve az étkezési időket. Munkaköri feladatok: mérnöki gépekkel, hegesztővel, megmunkált tárgyak előállításával való foglalkozás. Egyéb tudnivaló: A gyakorlat 18-24 év közöttieket céloz meg. A résztvevőknek a haszonszerzési joga megmarad. Az utazási és gyermekkel kapcsol.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01337943

ügyfélkapcsolati Munkatárs (3 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-05-31 időponttól. segédanyag gyártást támogató személy felvételeA munkafolyamat nyomon követése online vizsgálatokban való aktív részvétel, ügyfelekkel való kapcsolattartás.Angol vagy francia nyelv elengedhetetlen, éves fizetés 15500 GBR bruttóKövetelmények, elvárás: jó kommunkatív képesség elkötelezettség a munka iránt Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01323704

Étel és Ital Felszolgáló (nyári Személyzet) (3 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-05-01 időponttól. Feladatok: Helyileg a Belfast Nemzetközi Repülőtér vendéglátó egységibe keresünk személyzetet étel előkészítésre, vendégek kiszolgálására, bár és éttermi felszolgálásra, állandó feladatok és általános takarítási munkálatok ellátására. Egyéb információ: 18. életévét betöltött jelentkezőket várunk a Fiatal Munkavállalók Direktívája miatt. Az .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01318923

Vevő Szolgálati ügynök ( Orosz Nyelvismeret) (6 fő)
Magasan kvalifikált munka. Betölthető: 2013-04-11 időponttól. Vevő kiszolgáló ügynökMunkaköri feladatok: Gondoskodjon a személyesen bejövő ügyfelekről, a leendő ügyfelekről akik betelefonálnak, e-mailt írnak, chat-elnek és a közösségi médiával. Egy természetes megközelítés a kommunikációban, helyi szakértővé és a márka szószólójává válni. Vezesse a csapatot abban, hogy átfogó ismeretet szerezzen az .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01323686

Felszolgálói Munka (2 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-18 időponttól. Szállodai felszolgálót keresünk. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: UNITED KINGDOM Fizetés maximum: 18,500 Heti munkaórák száma: 45:00 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Cég neve: international hotel jobs M. George chalmers E-mail cím: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01307011

Telefonos ügyfélszolgálatos (5 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-11-01 időponttól. Az ügyfélszolgálatos munkatárs egy autóipari céghez csatlakozik, amennyiben nagy figyelemmel rendelkezik, nagyon jól kezeli az Excell-t, és folyékonyan beszéli a Franciát és az Angolt. Szükséges nyelvtudás: Nagyon jó nyelvtudás a feltétel Tartomány: UNITED KINGDOM Fizetés minimum: Versenyképes Heti munkaórák száma: Teje.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01254882

Képviselő (5 fő)
Magasan kvalifikált munka. Betölthető: 2012-11-01 időponttól. Francia műszaki ügyfélkezelő képviselője, pontosan a Logitech.3-nak. 3 hét tréning program biztosított. Elsősorban kapcsolattartás a vevőkkel, vevőelégedettség felmérése, továbbítása a vezető felé. A vezetés felé lojális, időszerű megoldásokat talál ki. Szükséges nyelvtudás: Nagyon jó nyelvtudás a feltétel Tartomány: UNIT.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01254884

Ügyfélszolgálatos (3 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2012-10-15 időponttól. Kezeli a bejövő hívások 99%-át. Frissíti az adatbázist. Fizetéseket kezel. 9 ónapos határozott idejű munkaszerződés. Kezdési időpont október 15. Interjúk 3-a és 4-e és október 5. Szükséges nyelvtudás: Nagyon jó nyelvtudás a feltétel Tartomány: NORTHERN IRELAND Fizetés minimum: L14,000/év Fizetési mód: éve.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01260319

Séf (5122 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-09-01 időponttól. Modern, híres, konyhával is rendelkező pubba keresünk kiválóan kommunikáló séfet, aki a vendégek részére ajánlja az ételeket, így biztosítva az üzleti forgalmat és a konyha gördülékeny működését irányítani képes. Minőségi ételek és kiszolgálás esetén a bér meghaladja az évi 30 ezer Fontot. Szükséges nyelvtudás: Nagyon jó nyelvtudás a feltétel Ta.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01022659

Konyhafőnök (5122 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-07-01 időponttól. Akiket keresünk egy reggeli séf egy ötcsillagos szállodában Londonban. A szobaár gyakornok időre a dolgozó önállóan rendezi. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: UNITED KINGDOM Fizetés minimum: 18000 BP-20000 G/AN Fizetési mód: éves Szerződés típusa: ÁLLANDÓ + Teljes munkaidőben .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01099470

Rendezvényszervező (5123 fő)
Magasan kvalifikált munka. Betölthető: 2012-07-01 időponttól. Egy gyönyörű vidéki ház jellegű szálloda keres egy motivált és gyakorlattal rendelkező rendezvényszervezőt konferenciák és rendezvények szervezése céljából. A szálloda mintegy 60 szobából áll, két étterem tartozik hozzá 10 közösségi helyiséggel rendelkezik. A szemináriumok és konferenciák alkalmával 150 fő befogadására képes. Szükséges nye.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01099471

Fogász Technikus - Keramikus (2222 fő)
Magasan kvalifikált munka. Betölthető: 2012-06-30 időponttól. Fogász technikust keresünk keramikusi tapasztalattal egy fogtechnikai laboratóriumba Cleveland, Észak Kelet Angliába. A jelentkezőknek képzettnek kell lenniük és legyen korábbi munka tapasztalatuk. A laboratórium egy kiváló és barátságos munka környezetet kínál és versenyképes fizetést. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: CLEVELA.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01047161

Fogtechnikus- Protézis (4865473 fő)
Magasan kvalifikált munka. Betölthető: 2012-06-30 időponttól. Protéziskészitésben tapasztalattal rendelkező fogtechnikust keresünk egy fogáaszati laborba Sheffieldbe.A jelentkezőnek szakképzettnek kell lennie és megfelelő előző tapasztalatokkal kell rendelkeznie és önállóan dolgozni képes felügyelet nélkül.Jó angol nyelvtudás szükséges és Általános fogrovosi szövetségnél be legyen jegyezve. Fizetés: piacképes.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00993467

Fogtechnikus-protézisek (4865476 fő)
Magasan kvalifikált munka. Betölthető: 2012-06-30 időponttól. Modern, jól felszerelt, foglabor keres képzett és protézis készítésben gyakorlattal rendelkező fogtechnikust. Versenyképes fizetés, barátságos környezet várja az arra alkalmas jelentkezőt. A jelentkezőket bizalmasan kezelik. Önéletrajz mintát kérésre küldünk. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: HEREFORD AND WORCESTER .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00985948

Takarító (913 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2012-06-25 időponttól. JOB FELADATOK: az Ön feladata lesz a vállalkozás általános és speciális tisztítási feladatok, egyénileg vagy csapatban, beleértve a mechanikai és elektromos tisztító és polírozó berendezéseket. Egyéb információk: 15 óra hetente, 08:00-16:00 szombaton és vasárnap, de a kinevezett személy szükség lehet dolgozni emás időpontokban is. október 1-március 31 óráb.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01117352

Biztonság - Nagy-britannia Biztosítás (10 fő)
Magasan kvalifikált munka. Betölthető: 2012-06-22 időponttól. Keresek egy biztonsági cég több munkatársa Berlinben monitoring és felügyelet kutatási felszerelések és laboratóriumok! Tevékenységek / Feladatok: - biztonság a kutatóintézetnek - a felügyeleti, valamint a helyi munkaerőt, műhelyek - szervezését riasztás utak / mentési műveletek - vezető őrjáratokat programokat az állami ellenőrzés és záró szolgál.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01115639

Iskola Utáni Vezető Felügyelő (513 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-06-06 időponttól. Feladatok: az iskola utáni teendők megtervezése és végrehajtása. Személyzetre és gyerekekre való felügyelet. Az iskolai klubok és események egyeztetése. Kapcsolattartás az óvoda vezetőjével és a helyettes vezetőjével. Egyéb információ: a munkaidő 36 óra/hét. Kifizetés hetente. Fizetési információ: L7.59 óránként. Egyenlőség nyilatkozat: nincs. Szükséges n.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01035727

Takarító (913 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2012-06-01 időponttól. Feladata,be ágyazás,szoba illetve fürdőszoba tisztán tartása.Fizetés:7 Font óránként. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: NORTHERN IRELAND Fizetési mód: órabér Szerződés típusa: Állandó + részmunkaidős Elvárások: Nincs meghatározva Cég neve: The Rocking Horse Nursery .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01065949

Munkahelyi Fodrász (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-05-21 időponttól. Nagyvállalat keres kreatív, barátságos, elismert, nyitott fodrászt. Fontos az ápolt megjelenés korábbi fodrász tapasztalat. A szalon Londonban található. A szállítás biztosítani kell és az utazási költségeket is állni. Jelentkezni írásban lehet. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: GREATER LONDON Fizetési mód: havont.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01057292

Ügyfélszolgálati Munkatárs (5 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-05-14 időponttól. Szeretne hosszú távon Angliában dolgozni? Kiváló kommunikációs képességgel rendelkezik? Szeretne egy kiváló csapatban dolgozni? Kereskedelmi végzettsége van? Megfelelő nyelvtudással rendelkezik? Akkor jó helyen jár. Jelentkezzen most állás ajánlatunkra.Hasonló területen szerzett kereskedelmi-tanácsadói tapasztalat szükséges. Szükséges nyelvtudás: Feltétel .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01044905

Szakácsok Vezetője (5122 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-05-02 időponttól. Gourmet Étterem 30 km-re északra található Londontól. A vezető szakács felelős a szekció csapatmunkájáért, szállást biztosítanak ha szükséges. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: UNITED KINGDOM Fizetés minimum: Fizetés: 16000 - 18000 GBP / év. Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: ÁLLAND.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00993325

Konyhafőnök (5122 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-05-01 időponttól. Kínai nagyon híres étterem keres konyhafőnököt MERICAINS PR S megnyitásárára. Európában a konyhai személyzet és az étterem vezetők az ország területén angol nyelven beszélnek. A további részletekért konzultálnia kell Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: R Fizetési mód: éves Szerződés típusa: ÁLLANDÓ + .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00971780

Parti Séf (5122 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-04-30 időponttól. A parti szervezője hangulatos szálloda és annak étterme Michelinben. A pályázónak kell egy C, vagy AP bizonyítvány és munka tapasztalat hasonló étteremben. A beszélt nyelv angol. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: UNITED KINGDOM Fizetés minimum: A munkaadóval megegyezés alapján. Fizetési mód: éves Szerz.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00971882

Konyhafőnök (5 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-04-25 időponttól. Minimum 1-2 éves szakmai gyakorlattal rendelkező, angol nyelv tudással szakácsot felveszünk.A'la carte és egyéb minőségi étkeztetés formájában megszerzett tudás szükséges. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: UNITED KINGDOM Fizetés minimum: Nincs adat. Fizetési mód: havonta Heti munkaórák száma: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01044677

Főpincér/nő (5123 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-04-19 időponttól. Gyakorlott, megbízható, lehetőleg 5 csillagos - Michelin tapasztalatokkal rendelkező főpincért/nőt keresünk, London központjában fekvő 5 csillagos szálloda éttermébe. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: UNITED KINGDOM Fizetés minimum: 2700 GBP/év Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00985333

Hegesztő (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-04-16 időponttól. Hegesztő szakmunkást kersünk 2-4 fő személyében csövek hegesztésére, a munka angliában végezhető, szükséges a komoly hegesztési tapasztalat. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Fizetés minimum: nincs adat Fizetési mód: havonta Heti munkaórák száma: nincs adat Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon).............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00945177

Telefonos Tanácsadó (9113 fő)
Magasan kvalifikált munka. Betölthető: 2012-04-01 időponttól. Francia nyelvű, számítógépes játékokkal foglalkozó telefonos tanácsadót keresünk Belfast-ba. Légy szenvedélyes játékos, érdekeljen a játékvilág. Ügyfelek számlázási, online játék és technikai problémáiban kell segítséget nyújtanod. Francia és angol nyelv ismerete szükséges. Teljes tájékoztatás a POLE-EMPLOI-INTERNATIONAL.fr oldalon. Fizetés: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00950236

Idegenvezető Harrow, London (10 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2012-03-21 időponttól. A jelölt minimum 24 éves, de még nem múlt el 55. Jelentkezési időszak 2012 május-2012 október. Elsősegély tanfolyamot végzett, amely nem régebbi mint 5 év, legalább 18 hónapos tartózkodási engedéllyel, ideális esetben szakmai gyakorlata vagy felsőfokú végzettsége van idegenvezetésből. Német anyanyelvű, vagy jól beszéli a német nyelvet és könnyen, értehetően bes.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00979602

Furgonvezető (83 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2012-03-19 időponttól. Munkaköri feladatok: kárpitozott bútorok házhoz szállítása. Magában foglalja a nehéz termékek emelését. Egyéb információ: 25 % biztosításra. Egyenlőség nyilatkozat nincs. Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem feltétel Tartomány: NORTHERN IRELAND Fizetés minimum: Fizetési infó: 7GBP/óránként ami adózott. Fizetési m.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00967423

Bárpultos, Pincér (512 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-03-19 időponttól. Feladatok: A vendégek rendeléseinek rögzítése, valamint felszolgálása professzionális módon. Lehetőség van rész- és teljes munkaidőben is dolgozni. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NORTHERN IRELAND Fizetés minimum: L6.50 óránként. Fizetési mód: hetente Szerződés típusa: ÁLLANDÓ .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00962630

Ápoló (5 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2011-01-01 időponttól. FELADATKÖR: ápolói tevékenység idősek otthonában. EGYÉB INFORMÁCIÓ: munkaórák 35+. Minimum 2 éves munkatapasztalat szükséges. EGYENLŐSÉGI NYILATKOZAT nem szükséges. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Fizetés minimum: FIZETÉSI INFORMÁCIÓ: 11 Font óránként. Fizetés maximum: 41.00 Fizetési mód: órabér .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00882429

Gondozó Asszisztens (6-7 Gbp/óra) (10 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2008-06-18 időponttól. Ez egy nem angol szövegű hírdetés. Részleteket postai úton kérjen az adott címről. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: ÁLLANDÓ + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 2 év Cég neve: OÜ HUMAN RESOURCES Cím: Eesti, Kentman.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00400047

Bár Személyzet (3 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2008-05-15 időponttól. A vendégek kiszolgálása és segítése, pénztárgép működtetése, a bevételek kezelése, a felügyelt terület tisztaságának biztosítása, a termékek magas színvonalú kihelyezése és újratöltése szükség esetén, a munkaidő végéig a feladatok maradéktalan teljesítése. Fizetés: 5,67 font/óra + borravaló Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány:.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00351141

Asztalost Műhelybe (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2008-05-15 időponttól. A jelentkezőknek munkaismeretekkel és korábbi tapasztalatokkal kell rendelkeznie a faablakok, ajtók és lépcsőfokok gyártási folyamatában, keresünk még tapasztalt és munkaismeretekkel rendelkező embereket PVC és aluminium ablakok, ajtók és elválasztó falak gyártásához. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Fizetési mód: havonta Szerződés t.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00350195

Turvatöötaja Lirimaal (10 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2008-03-24 időponttól. Minden hétfőn és pénteken reggel tíz órától, munkainterjúk az irodánkban. Hozza magával angol nyelvű önéletrajzát. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: ÁLLANDÓ + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: OÜ HUMAN RESOURCES .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00334746

Pincér/ Pincérnő étterembe (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2008-02-25 időponttól. Egy hotel étterme helyileg a LES CHANNEL szigeteken keres személyt- nyári szezonra. A rendlkezésre álló idő március 30- tól szeptember 30- ig lenne. Van étkeztetés és elhelyezés, társasági elhelyezés és kiszolgálás a hotelben.- Fizetés 150 frank/ hét Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: UNITED KINGDOM Fizetési mód: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00309119

FelszolgÁlÓ (4 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2007-10-01 időponttól. MOTIVÁLT SZEMÉLYEKET KERESÜNK VENDÉGLÁTÓIPARI GYAKORLATTAL ÉS A MUNKA IRÁNTI ODAADÁSSAL.FELTÉTEL: FRANCIA ÉS ANGOL NYELVTUDÁS.FIZETÉS: 13500- 14000 FONT/ ÉV. Szükséges nyelvtudás: Nagyon jó nyelvtudás a feltétel Tartomány: UNITED KINGDOM Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: ÁLLANDÓ + Teljes munkaidőben Elv.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00225192

Takarító (2 fő)
Segédmunka. Betölthető: 0000-00-00 időponttól. Családi tulajdonban lévő takarító vállalat keres takarítókat Guernsey csatorna szigetekre. A munka változatos, forgalmas és barátságos környezetben folyik. Nagyszerű lehetőség egy személy vagy egy pár részére, akik szeretnének egy fantasztikus helyen dolgozni.Feladatok: Lakossági és kereskedelmi ingatlanok tisztítása a szigeteken,. Követelmények, elvárás: be kell .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01386950

Takarító, Sofőr (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 0000-00-00 időponttól. Keresünk Catford-i területen takarítót és sofőrt, főleg tisztítási és karbantartási feladatok ellátására. Kiváló kommunikációs olvasási és számolási készség szükséges.Követelmények, elvárás: egészségügyi alkalmasság, biztonságtudat, teljes UK jogosítvány, helyi életfeltételek a munkaterületen illetve elérhető távolságban Szükséges nyelvtudás: Nin.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01382097

Szobalány és Takarító (3 fő)
Betanított munka. Betölthető: 0000-00-00 időponttól. Csapatunk megerősítésére keresünk szállodába szobalányokat és takarítókat. Korábbi tapasztalat nem szükséges. Amennyiben szeretné, hogy csatlakozzon a csapathoz, kiváló fejlődési és előre lépési lehetőséget kínálunk. Feladatok: szállodai szobák tisztítása, ágy, fürdőszoba, közös helyiségek tisztítása. teljes képzés rendelkezésre áll Minden pály.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01382099

Házigondozó (5 fő)
Betanított munka. Betölthető: 0000-00-00 időponttól. Keresünk házigondozókat személyi szolgáltatások ellátására. Kiváló csapat tagja lehet. Saját otthonukban látjuk el az embereket, változó feladatokkal sz igényeknek megfelelően.Követelmények, elvárás: 18 éves életkor, erős empatikus képesség, jó kommunikációs készség, képes legyen pontosan rögzíteni a szükséges információkat és kommunikálni az ember.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01382102

Szállodai Tisztító (2 fő)
Betanított munka. Betölthető: 0000-00-00 időponttól. Szállodai tisztítót (housekeeper) keresünk a csapatunkhoz. A Lulworth Cove Inn egy fő turisztikai célpont, az egyik legszebb PUB/ étterem és hotel a környéken. Csapatunk közé magas szinvonalú munkavállalási hajlandósággal keresünk embereket. Távoli munkahely, a tömegközlekedés korlátozott, saját gépjármű előny. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01381858

<<< Vissza 50 adat
Előre 50 adat >>>