Munkáltatói Hirdetések Európai Uniós Központi Adatbázis ©2004-2018.

Telejob Recruitment Ltd Nemzetközi Európai Uniós Munkaközvetítő Iroda - London, Egyesült Királyság
http://kulfoldimunka.tavmunka.net

"; Listázott hirdetések száma összesen:24 db

Ország Adatmennyiség
Svájc
24
Összes ország


További keresési feltételek
Nyelvtudás nélküli munkák
Segéd és betanított munkák
Szakmunkák
2 vagy több fő részére


Keresés (bármilyen szó, szórészlet):

pl.: takarító

<<< Vissza 50 adat
Előre 50 adat >>>


SvájcTájkertész (5 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2015-03-15 időponttól. Keresünk egy jó hírű régióban táj kertészeket szakmai tapasztalattal.Feladatok: tájkép rendezése, kert megtervezése és kivitelezés. Követelmények, elvárás: b kategóriás jogosítvány, 2 éves tapasztalat, befejezett tanulmányok. Szükséges nyelvtudás: Nagyon jó nyelvtudás a feltétel Fizetés minimum: 23 euró óránként Heti munkaórák sz.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01382763

Művezető (2 fő)
Magasan kvalifikált munka. Betölthető: 2013-01-15 időponttól. Műszaki főiskolai diplomával keresünk két művezetőtA Gruber Tunnelbau Gmbh alagút építő projekhez Ausztriában és a szomszédos külföldi államokban keres 2 helyszíni művezetők (a mély- és magasépítési tervezés) 2013. január/februárból. Feladat: mély- és magasépítési tervezés, építőmérnöki munka. Helyszíni művezetők informálása, tanítá.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01297392

Épületgépészet Fűtés Hűtés Tervező (2 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2012-03-01 időponttól. Svájcban, német nyelvű területre keresünk ügyfeleink számára szakmailag tapasztalt szakembereket ház fűtési, hűtési technológia használatra. Mint épületgépészeti tervezés, fűtés, hűtés kezelésére, mint egy projekt tervezésre és kivitelezésre fűtésre és hűtési rendszerekben, irodai, kereskedelmi és ipari épületekben. Befejezte a képzést mint épületg.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00944576

Szerelő , Hegesztő (9 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2012-03-01 időponttól. Szerelő / hegesztő Job ID 1287 Munkavégzés helye: Felvételre keresünk szerelő, hegesztő munkatársakat. Feladatok: általános műhely és szerelési munkák. Követelmények: elvégezték az oktatást a fémiparban, tud csapatmunkát végezni és megbízható. Biztos AWI hegesztő, ismerete előnyt jelent. B kategóriás jogosítvány előnyt jelent. Eztán várom, hogy benyú.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00944602

Építőipari Munkás (5 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2012-03-01 időponttól. Felvételre keresünk építőipari munkást.Számos feladatai lesznek a munkatársaknak. Feltételek tapasztalattal rendelkezik építőmunkában és a mély-és útépítésben. Felvételi dátumot haladéktalanul jelölje meg a pályaválasztásnál. Ezen a címen: www.addcon-swiss.ch és egyszerű megtalálni a megfelelő munkát! Vagy hívjon minket: 0041612254235 számon. Itt is vag.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00944606

Lift Telepítő (3 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-02-07 időponttól. Felvételre keresünk lift telepítőt. Ha Ön rendelkezik egy jó tapasztalattal, mint mechanikus szerelő és mestere szakmájának, akkor várjuk Önt. Előny: ha Ön független, rugalmas és jól be tud illeszkedni a csapatba és még a legnagyobb kihívási dolgok sem okoznak akadályt és nyugtalanságot. Még újonc is jelentkezhet, ha nagy tapasztalattal rendelkezik a saját területén.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00945187

Építőipari Munkás és építőmunkás (10 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2012-02-06 időponttól. Svájcban több munkáltató keres felvételre építőmunkásokat. Rendelkezzen tapasztalattal, mint egy Építés / Építőmérnöki, részére szükséges, hogy munkáját nagyon jól ismerje. Illetve, bővítse a készségeit, egy kezdő építkezésnél. Várjuk az önéletrajzát. Svájcban biztosítjuk a munkakeresőknek a társadalombiztosítási foglalkoztatást. Nem vagyunk eg.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00944612

Építőmunkás (2 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2012-02-01 időponttól. Ön mester ember akart lenni! Ön akar technikailag tehetséges lenni? Megszokta, hogy önállóan tud dolgozni? Szeretne egy jó csapathoz tartozni? Akkor hallottam erről a helyről. Feladatok: A feladatok közé tartozik az összes elektromos, mezőgazdasági gépek és berendezések kezelése. Azt is vállalja,hogy Baden / Brugg az ügyeleti szolgálatot ellássa. Követelmények : b.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00944609

Asztalos / Famegmunkálási Segéd (2 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2012-02-01 időponttól. Svájc / St. Gallen székhelyű ügyfél keres felvételre több Faipari Dolgozót, szerelőt és a nagy értékű konyhabútor belső gyártásához és összeszereléséhez munkavállalót. Legyél te az aki, bizonyítja, hogy rendelkezik szakmai tapasztalattal, elvégezte a szakmunkásképzést. Egy továbbképzés nem elég! Aki érdekelt és szakképzett pályázó, az küldje el a t.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00944610

Belső Laboratóriumi Munka (2 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2012-01-25 időponttól. Dorer rendszerek egy tiszta szolgáltató cég, amely a nagy európai cégek egy szakértői csoportja (pl. könyvvizsgálók élelmiszer, gyógyszer, és a környezetvédelmi területek) tanácsot ad és támogatást nyújt. Mivel a vállalat képes volt kiterjeszteni a szolgáltatások körét az elmúlt években, ezért keresünk a csapathoz Bázelbe (Basel) több munkavállalót, mint.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00944611

Pincér / Pincérnő Étterem (2 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2011-11-01 időponttól. A HOTEL RESTAURANT (50 A 100 SERVICE COVER Erts / nap). MISSION: megerősítése a körülmények lehetővé teszik, hogy a szolgáltatás (képzés TÁBLÁZATOK, CUSTOMER PICK AC, reggeli, ebéd és EJEUNER D, hogy figyelembe). FEHÉR ÉS FED. ANGOL (HIGH ON B) és a német (BON) szükséges Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: SCHWEIZ/SUISSE/SVIZZER.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00942638

Technikus (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2009-05-04 időponttól. A gyártás mechanikai , elektronikai, hidraulikus,pneumatikus folyamatainak biztosítása. A hibák elemzése és megoldása a fejlesztési tervek alapján, higéniai előírások betartása. Többfajta pozíció betöltésére van lehetőség a csoport beosztás szerint. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Fizetés maximum: 3,500.00 Fizetési mód: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00532284

Hentes és Mészáros (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2009-05-04 időponttól. sokrétű hentes munkát kell ellátni: ölés, hasítás csontozás és eladás. Gyakorlat a disznó levágásában, hasításában és csontozásban, az üzletben adminisztráció végzése. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Fizetés maximum: 3,024.00 Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: ÁLLANDÓ + Teljes munkaidőben .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00532918

Felszolgáló(nő) (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2009-02-01 időponttól. Svájcban található hotelbe a 2008-2009-es téli szezonra felszolgálót keresünk. Német nyelvtudás elvárás. Az állás azonnal betölthető. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: SCHWEIZ/SUISSE/SVIZZERA Fizetés minimum: 3200 CHF/hó Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munk.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00504504

Elektronikai Műszerész (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2009-01-28 időponttól. Feladata: biztosítani a szerződésben szereplő mechanikus, elektronikus, hidraulikus, pneumatikus gépek valamint esztergagépek és marógépek karbantartását. Analizálni és megoldani a hibákat valamint vegyen részt a javítások megtervezésében. Az állás betöltéséhez rendelkezzen érettségivel BTS karbantartói végzettséggel. Legyen nyitott a munkaidőre és a csapatra. Szük.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00504578

Pincért A Nyári Hónapokra(július-szeptember) Keres (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2008-07-01 időponttól. 3 csillagos szállodánk részére Sta.Maria i.M-be gyakorlott pincért/nőt keresünk. Reggeli-, ebéd- és vacsora szervíz pénubeszedéssel Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: Graubünden Fizetés maximum: 3.300 Fizetési mód: havonta Heti munkaórák száma: különböző műszakokra osztva Sz.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00400648

Pincért A Nyári Hónapokra (júliustól-szeptemberig) (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2008-07-01 időponttól. 3 csillagos szállodánk részére Sta. Maria i.M.-be keresünk gyakorlott pincért/nőt. Reggeli-, ebéd- és vacsoraszervíz pénzbeszedéssel. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: Graubünden Fizetés maximum: 3300 Fizetési mód: havonta Heti munkaórák száma: különböző műszakokra osztva. .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00400269

Falióra Műszerész (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2008-03-15 időponttól. A munka távcsövekkel és órákkal, ideiglenes állás engedély és papírok szükségesek. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: SCHWEIZ/SUISSE/SVIZZERA Fizetés maximum: 14.00 Fizetési mód: órabér Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00319606

Min?ségvizsgáló Ellen?r (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2008-01-03 időponttól. Hagyományos mér?eszközökkel (vastagságmér?, microméter, profilprojektor...)ellenörzi az elkészített karóra láncok esztétikai és technikai jellemz?it. Jó látásélesség és munkavállalási engedély feltétel. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: SCHWEIZ/SUISSE/SVIZZERA Fizetés minimum: nincs adat Fizetés maximum: 2.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00284902

Asztalosok, Festők (4 fő)
Szakmunka. Betölthető: 0000-00-00 időponttól. Keresünk bútorgyártó asztalosokat (2 fő) és festőket (2 fő) Svájci, Németországi és Ausztriai munkavégzésre, jó kereseti lehetőséggel. Magas minőségi követelményeknek felel meg cégünk az ügyfelek számára, tökéletes végeredményt biztosítunk, így állandó, hosszú távú munkára van lehetőség.Követelmények, elvárás: 5-7 éves gyakorlat, befejezett szakmai gy.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01386617

Tetőfedő (3 fő)
Szakmunka. Betölthető: 0000-00-00 időponttól. Azonnali kezdéssel keresünk tetőfedőket lapos tetők szereléséhez különböző Svájci építkezésekre. Feladatok: cserép, pala, tető panelek, zsindely szerelése, filmek és bitumenes vízszigetelők szerelése, vázak létrehozása, szigetelés telepítése, bordák tömítése, tetőablakok szerelése, lapos tetők előkészítése, javítási munkák. Követelmények, elvárás: tap.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01386598

Park Gondozó, Tájrendező (5 fő)
Betanított munka. Betölthető: 0000-00-00 időponttól. Azonnali kezdéssel keres Bécsi cég motivált és megbízható munkaerőt elsősorban tájrendezési és park gondozási munkálatokra Svájcba, igényes privát kertekben és közterületeken végzendő feladatokra.Feladatok: tereprendezés, karbantartás. Követelmények, elvárás: tiszta munkavégzés, készség a feladatok elvégzésére, szakmai tapasztalat, ABG képzés előnyt j.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01386795

Építőipari és Gyári Munkások (10 fő)
Szakmunka. Betölthető: 0000-00-00 időponttól. Keresünk Svájci és Vorarlbergi munkavégzésre szakembereket azonnali kezdéssel. Feladatok: tömítések (PBD) gyártása és feldolgozása, műanyag tömítő lemezekkel (PVC, TPO, EPDM) való munka, tetőfedés, lapos tetők szerelése és tisztítása, jó kommunikációs készség előnyös, írásos munka utasítások értelmezése. Követelmények, elvárás: B jogosítvány és saját.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01386719

Padlócsiszoló (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 0000-00-00 időponttól. Keresünk 2 fő padlócsiszolót némi szakmai tapasztalattal, azonnali kezdéssel korlátlann idejű munkaszerződéssel. Fontos, hogy az összes megbízást gondosan teljesítse attól függetlenül, hogy mekkora a padló mérete, kiterjedése és tipusa. EU-/EFTA országok munkavállalóit várjuk, Bulrgária és Románia esetében érvényes még a korlátozás!Követelmények, elvárás: ru.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01381866

<<< Vissza 50 adat
Előre 50 adat >>>