Munkáltatói Hirdetések Európai Uniós Központi Adatbázis ©2004-2018.

Telejob Recruitment Ltd Nemzetközi Európai Uniós Munkaközvetítő Iroda - London, Egyesült Királyság
http://kulfoldimunka.tavmunka.net

"; Listázott hirdetések száma összesen:504 db

Ország Adatmennyiség
Hollandia
504
Összes ország


További keresési feltételek
Nyelvtudás nélküli munkák
Segéd és betanított munkák
Szakmunkák
2 vagy több fő részére


Keresés (bármilyen szó, szórészlet):

pl.: takarító

<<< Vissza 50 adat
Előre 50 adat >>>


HollandiaEllenőr (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-11-01 időponttól. Egy étterembe Zuidlaren-ben keresünk ellenőrt. Jó kommunikációs készség, rugalmas, barátságos és szociális hozzáállás szükséges. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Bolle Baron,Bolle Baron Cím: (Address:K.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01290779

Gépjárművezetők Vonaljáratokra (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-09-02 időponttól. Holland gépjárművezetőket keresünk Uelzen és Esbjterg közti vonaljáratokra,azonnali kezdéssel. Az Ön profilja: munkatapasztalat silojárművökön,érvényes digitális vezetői kártya valamint C,CE típusú jogosítvány,ismeretek a ki- és berakodás területén.A silo takarítása is a munkakör része. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: NEDERLAND .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01349307

Értékesítési Alaklmazottak (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-09-01 időponttól. Feladatok: termékeladások, amely magában foglalja, a termékek bemutatását a boltban, egy előre meghatározott terv szerint. Töltse fel a termékeket a polcokon és a kiállítóállványokon. Szükség lehet készpénzkezelésre. Megrendeli a termékeket a központi raktárban. A társaság elsősorban a nagyon széles közönség számára nyújt szolgáltatást. A csapat nagy és vá.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01333987

Termékmenedzser (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-07-01 időponttól. A munka az alábbi feladatok ellátását foglalja magában: • CE (barna áruk) vagy MDA / SDA (fehér áruk / kis háztartási cikkek), vásárlása, a mi üzleteink számára Hollandiában és Belgiumban. Ez magában foglalja: napi szinten a megfelelő áron és helyeken meg helyeken történő megrendelések felvétele, új értékesítési pontok telepítése és karbantartása az adott kat.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01333958

Útburkolati Műszaki Szakember (1 fő)
Magasan kvalifikált munka. Betölthető: 2013-07-01 időponttól. A DEC Hollandia keres egy műszaki szakembert járdák, útburkolatok ellenőrzéséhez. Kezdési időpont: 2013 július 1. Befejezés időpontja: december 31. 18 óra/ hét. Cél: érdemi szakmai feladat előkészítése és megvalósítása a technikai tevékenységekhez, alkalmazások telepítésének tesztelése, és a munkák felügyelete. Tevékenységek: alkalmazások és .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01335513

Szemetes Kocsi Vezető (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-07-01 időponttól. Környezet Haarlem / Alkmaar - Az Ön felelőssége az lesz, hogy a szemeteskocsi a listákon feltüntetett útvonalon haladjon, a vezető az utasításai szerint végezze feladatát.A konténerek kiürítése károsodás nélkül történjen, a fedők és egyéb darabok a konténerek kiürítése után a megfelelő helyre kerüljenek vissza. Meg kell határoznia hiányosságokat, és értesít.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01338602

Csatornázási Szakmunka (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-07-01 időponttól. Tapasztalt munkatársat keresünk csatornázásra, csövek, vízelvezetők fektetésére.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 40-40 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01303291

Mindenes (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-24 időponttól. Bosch Facility Services (BFD), több éves tapasztalattal rendelkezik a létesítmény szolgáltatások terén. BFD megbízható partner a teljes épületek kezelésének területén. Kínálunk ügyfeleinknek minőséget és folyamatosságot. A BFD egy dinamikus szolgáltató vállalat, amely megkülönbözteti magát támogatás nyújtásával: - Gondnoki szolgáltatások - épületek és helye.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01338616

Fiatalokat Keresünk Belső ápolásra (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-03 időponttól. A terjeszkedés miatt a csapat új ügyfeleet keres Interior Care (st) június 1-jén 2013-ban. A cég két irodájába, Langewegbe és Bredaba. Az első néhány hónapban fog működni csak Langewegbe, itt a munka a takarítás higiénia, tisztán tartani a műhelyeket. Néhány hónap elteltével a létesítmény Bredabe csatlakozzanak. Mindkét helyen heti három órában dolgozni. Szüksége.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01329498

Rakodó Munkás (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. Szezonban, (júniustól szeptemberig) keresünk saját rakodógéppel rendelkező munkásokat. A munka leírása: -a térségben szolgáló szemeteskocsit segítve, háztartási és ipari hulladék rakodása - kapcsolódó eljárások - Jelzi a vezető munkatárs utasításait, manőverezést - kapcsolatot tart a tervező elrendezéssel. Fontos - a veszélyes helyzetekben szakítsa meg a munkát,.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01338607

Darus Teherautó Kezelő (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. Darus teherautó kezelőt keresünk.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 8-40 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Start People Transpor.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01307216

Forgalmazók (10 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. Keresünk alkalmazottakat, akik a ütősek Kezük piszkos a reggeli órákban Reggeli kezdés 06.00-kor forgalmazásával és előkészítésével virágok és növények,szállítása a vevőnek. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 16-25 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmun.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01329522

Takarító (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. A klub / társalgó keressük után oktatás döntéshozók tapasztalattal. - Minden a klub, társalgó, bejáratok, folyosók és a lépcsőház Munkaidő Hétfőtől vasárnapig 09:00-tól 11:00,eseményektől függően. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 10-12 Szerződés típusa: Idiglenes (sz.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01322678

Vonatókon és Platformokon Takarító (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-05-27 időponttól. Egy nagy szervezet vagyunk, rendszeresen tisztítjuk takarítjuk a vonatokat és perronokat. A munka ügyelete és tervezése az új hét kezdődik csütörtökön, vagy pénteken velünk. Az Ön rendelkezésére,áll a kollégák, ütemezhetően a különböző szolgáltatásokat. Ebben a helyzetben fontos, hogy Ön rugalmasan álljon a munkához. Legalább hétvégén és éjszakai órákban. .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01329492

Szakács (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-04-01 időponttól. Szakácsot keresünk. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 40-40 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Strandpaviljoen Neptunus, Város: (Address:Strand,110,,Zoutelande.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306585

Szakács-sütő (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-04-01 időponttól. 1. Felkészülés és az előételeknek, sütésre, és rántáshoz. 2. Húsok pácoláas húsok 3. Végrehajtása monitoring / kontrolling minőségének, főtt, íz, szín, stb folyékonyság és végre korrekciók / 4. Egy kis étteremben sürgősségi szintén helyettes szakács. 5. Tisztítása a munkahelyen, konyhai felszerelések és gépek. Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem felt.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01290709

Munka Vezetői állás (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-02-15 időponttól. Tapasztalt munka vezetőt keresünk a vendéglátói iparba. feladatok közé tartozik a munka előrehaladásának figyelemmel kísérése, új alkalmazottak betanítása, vendégek panaszainak kezelése, egészségügyi előírások felügyelete.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munka.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306623

Földmozgatás (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Föld mozgatáshoz, ásáshoz keresünk kotrógép kezelőt. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 40-40 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Infrawerk Uitzendbureau Telefo.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01307402

Műkörmös (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Valamennyi tevékenység a műköröm stiliszta. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Heti munkaórák száma: 8-40 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Kapsalon mandy Telefon: 043-3100135 E-mail cím: brigitteg.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01300369

Dames-en Herekapper (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Minden tevékenység a fodrász körben Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Heti munkaórák száma: 8-24 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Kapsalon mandy Telefon: 043-3100135 E-mail cím: brigittegoyen@hotm.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01300358

Szakács (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Megbízható, tapasztalt szakácsot keresünk. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 40-40 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Grand Cafe de Graanbeurs,Graanbeurs Város: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306601

Elektromomos Berenezések Szerelése (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Tapasztalt munkásokat keresünk elektromos berendezések üzembe helyezésére, karbantartására. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 40-40 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Jelentkezés: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306647

Szakács (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Önállóan dolgozó szakácsot keresünk. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Heti munkaórák száma: 40-40 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Vacaturebank Noord Nederland Telefon: 0655752532 E-mail cím: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01300803

Szakács (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Újonnan nyílt étterembe szakácsot keresünk. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Heti munkaórák száma: 38-40 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: De Buuren van Pieck,Pieck Város: (Address:Koningstraat,89,1781KD,DEN HE.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01300828

Fodrász (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Magas szintű minőséget és szolgáltatást nyújtó fodrászt keresünk. Körömápolás ismerete előnyt jelent. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Heti munkaórák száma: 12-18 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Haarmode-Godderij .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01300808

Asszisztens (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Lelkes munkavállalót keresünk. Szükséges szakértelemmel és vendéglátó diplomával. Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem feltétel Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Munkahelyek száma: 1.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01290780

Séf Helyettes (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. A a helyettes séf helyettesíti a főszakácsot és felelőse a kínai ételek előkészítésének és elkészítésének az új alkalmazottak / gyakornokok / tanulók betanítása-hozzájárulás megújítása a menü. Ő / ő a partnere a szakácsnak és a tulajdonosnak, a receptek elkészítése és az ételek beárazása. Ellenőrzés, kommunikáció és koordináció a többi kollégák, .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01288625

Gyermek Gondozó Tanfolyam (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. 2013. februárjától Zwolle környékén keresünk, valamint Arnhem területén van hely új tanulni vágyók részére. * Keresünk akkreditált szakképesítésünkre jelentkezőket * Ön hajlandó keményen dolgozni és tanulni egy dinamikus, játékos és oktatási környezetben? * PedagiQ kínál gyakornoki fel Allio gyermekgondozás. Ez magában foglalja Kísérő (munka) hely, ahol dol.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01286825

Önállóan Dolgozó Szakács (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-01-15 időponttól. A minőségi ételek elkészítése, a menü összeállítása, hideg és meleg konyha egyaránt. Kis étterem kiszolgálása. Jó szervező és irányító készség. Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem feltétel Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 2 év .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01283547

Ápolási Munkavállaló (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-01-02 időponttól. Felhívás! Lakossági ápolásra keresünk alkalmazottat 2 és 3 szintű. Ebben a munkakörben napi fizikai szociális és mentális ellátást kell biztosítani a lakosoknak, valamint az orvosokkal való kapcsolattartás. Ezenkívül hozzájárulni a biztonságos élet az osztályokon. Ezek fontos elvek tiszteletbe és figyelembe kell tartani őket. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01300382

Borbély (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-01-02 időponttól. Szalon januártól keres borbélyt. Lehet tapasztalt személy vagy, aki éppen sikeresen elvégezte a képzést is. Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem feltétel Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Nincs meghatározva Jelentkezés: Levél és önéletrajz belföldi t.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01288613

Fodrász (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-01-02 időponttól. Keresünk 2 fodrászt. Ön egy lelkes és szakképzett fodrász? Önt keressük! Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem feltétel Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Nincs meghatározva Cég neve: Bergland Uitzendorganisatie Telefon: 06-21478019 <.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01288630

Speciális Szakács Kinai ételek (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-01-01 időponttól. Előállítás / főzés Kínai ételeket főzése, sütése, húsok pácolása, ételek készítése minőség ellenőrzés, konyha takarítás, gépek és eszközök tisztítása. Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem feltétel Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: ÁLLANDÓ + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 é.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01290781

Disztribúciós Vezető Kordinátor (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-01-01 időponttól. Az ügyfelünk keresünk egy tapasztalt vezetőt. A munka elvégzésére eloszlását a Hollandiában. Jórészt az építkezéseken. Az autót a jelentkező oldja meg. Fizikailag nem nehéz munka. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat tö.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01285249

Idős Gondozó (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-01-01 időponttól. Időskori Rehabilitációs otthon. Keressen minket november 15-ig: 24 órás heti ütemterv szerint változó szolgálat. Egy éves szerződés. A jelöltek szakképzett idősgondozók, aki segítséget nyújtanak az öngondoskodásban, az élet egyéb területein. A teljes munkaköri leírásért, kérjük látogasson el honlapunkra: www.vivazorggroep.nl Szükséges nyelvtudás: Nagyon jó nye.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01283562

Szakács (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-01-01 időponttól. Feladata lenne, alapanyagok előkészítése és továbbítása az élelmiszer elkészítése receptek alapján, megrendelések teljesítése, HACCP, beleértve új receptek kidolgozása. Konyhai gépek kezelése. Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem feltétel Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvá.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01279335

Ügyfélszolgálati Vezető (1233 fő)
Magasan kvalifikált munka. Betölthető: 2012-12-26 időponttól. Hitel begyűjtő ügyintézőt keresünk. Dinamikus cég keres, céges hitelek kezelésére alkalmazottat. Számlák jóváírása, számla készítés, találkozók szervezése, értékesítés. Fizetés: tárgyalás alapján. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Fizetési mód: havonta Szerződés típusa.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00979530

Technikus (3415 fő)
Magasan kvalifikált munka. Betölthető: 2012-12-22 időponttól. A TEC ENGINEER felelős az összes műszaki karbantartását mi ügyfeleinknek székhelye az értékesítési régiók A CME1 egészen CME10 & is támogatnia értékesítési régiók időn kívül a BOUN DARIES MIKOR REQUIRED.THE SZEREPE Incorp ORATES jelentős mennyiségű Trave közötti L ügyfél telephelyén & Company O - Salaire : KELL tárgyalásos Szükséges nyelvt.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01043743

Kereskedelmi üzletkötő (1224 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-12-11 időponttól. Termékek terjesztése, a kávézók, éttermek és szállodák igényeinek kielégítésére, valamint kiállítások szervezésére keresünk munkavállalókat. Fizetés: 1400 -1700 EUR. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Fizetés minimum: 1400 -1700 EUR Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01043742

Fodrász (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-12-04 időponttól. Fodrászt keresünk 4 hónapra szülési szabadság miatt, keddre és szombatra, későbbiekben helyettesítés elképzelhető. Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem feltétel Fizetési mód: havonta Heti munkaórák száma: Helyettesítés Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01290736

Fodrász (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-12-01 időponttól. Salon Boerkamp-ba keresünk egy motivált tapasztalt fodrászt, a szenvedélye a szakmája. Jó hajvágó és hajfestő. Szakképesítéssel rendelkező lojális munkavállalót keresünk. Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem feltétel Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat t.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01286823

Fodrász/borbély (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-12-01 időponttól. A szépség szalonba keresünk tapasztalt fodrászt. Kínálunk több fodrász széket / havi átalánydíjért. Ha szeretne egy professzionális szépség szalonban, fiatalos csapatban, jó csapat játékosként dolgozni, várjuk jelentkezését. Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem feltétel Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) +.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01285929

Fodrász (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-12-01 időponttól. Keresünk egy fodrászt, aki képes minden munkát önállóan és csapatban is elvégezni. Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem feltétel Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Salon 10 Telefon: 0505011151 E.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01283521

Pedagógus, Sport Területen (1 fő)
Magasan kvalifikált munka. Betölthető: 2012-12-01 időponttól. Pedagógust keresünk, sport szakost. Tornatermi foglalkozásokhoz. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Kindercentrum Robbedoes Telefon: 0412692363 E-m.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01283588

Pedagógiai Aszisztens (1 fő)
Magasan kvalifikált munka. Betölthető: 2012-12-01 időponttól. A Small World egy olyan szervezet, amely magas színvonalú intézmény. Oktatási asszisztens keresünk Munkanap: Hétfő, kedd és csütörtök Munkakör leírása: A munkavállaló a fejlesztés és szabadidős tevékenységek korú gyermekek 4-12 éves, iskola után és az iskolai szünetek alatt. A munkaidő az iskola utáni hazugság hétfőn, kedden, csütörtökön és p.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01283569

Tapasztalt Séf (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-12-01 időponttól. Éttermünkbe keresünk tapasztalt, motivált, a stressz ellenálló, rugalmas önállóan dolgozó szakácsot. Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem feltétel Fizetési mód: havonta Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: ARBAJA BV Telefon: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01279326

Fodrász (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-12-01 időponttól. Rotterdam-i fodrászszalon részére keresünk egy szakképzett és tapasztalt fodrászt, aki minden műveletet elvégez. /mosás, vágás, festés stb./ Szükséges nyelvtudás: Feltétel Fizetés minimum: Minimálbér Fizetési mód: havonta Heti munkaórák száma: Teljes munkaidő Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + r.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01256433

Indiai étterembe Szakács (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-11-26 időponttól. A forgalmas modern indiai házhoz szállításos étterembe Hágában, keresünk három tapasztalt szakácsok, akik bevethetők minden területen. A jelentkező ismeri az indiai konyhát és dolgozik a tandoor sütőben. Van tapasztalat Tandoori ételek, curry és indiai desszertek.Az előkészítésért felelős, ??és előkészíti szerint recept és tervezési, monitoring / kontrolling a minő.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01279347

Női és Férfi Fodrász (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-11-01 időponttól. Női és férfi fodrászatban jártas szakképzett fodrászt keresünk. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Fizetés minimum: Minimálbér Fizetési mód: havonta Heti munkaórák száma: Teljes munkaidő Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év <.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01268312

Légi Forgalomirányitó (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2012-11-01 időponttól. Szakképzettséggel rendelkező légi forgalomirányítót felveszünk. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Fizetés minimum: Minimálbér Fizetési mód: havonta Heti munkaórák száma: Teljes munkaidő Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01257380

<<< Vissza 50 adat
Előre 50 adat >>>