Munkáltatói Hirdetések Európai Uniós Központi Adatbázis ©2004-2018.

Telejob Recruitment Ltd Nemzetközi Európai Uniós Munkaközvetítő Iroda - London, Egyesült Királyság
http://kulfoldimunka.tavmunka.net

"; Listázott hirdetések száma összesen:953 db

Ország Adatmennyiség
Hollandia
953
Összes ország


További keresési feltételek
Nyelvtudás nélküli munkák
Segéd és betanított munkák
Szakmunkák
2 vagy több fő részére


Keresés (bármilyen szó, szórészlet):

pl.: takarító

<<< Vissza 50 adat
Előre 50 adat >>>


HollandiaVendéglátóipari Segéderő (5 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2014-03-15 időponttól. Keresünk lelkes, esténként, ünnepnapokon és hétvégén is dolgozni akaró segédeket. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 20-20 óra részmunkaidőben Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Cég neve: Camping De Woensberg,Woensberg Cím: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01374610

Tapasztalt Univerzális Takarító (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-12-03 időponttól. Önálló takarítót keresünk. Önálló munkavégzés, kapcsolattartás a megrendelőkkel. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Cég neve: Wheelsschoonmaakdiensten Telefon: 06 46217060 E-mail cím: wheels@planet.nl Egyéb információ: Jan van d.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01279287

Konyhai Kisegítő (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-12-01 időponttól. Előételek és desszertek előkészítése helyben Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem feltétel Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Cég neve: Restaurant Weekends Telefon: 0614520257 E-mail cím: weekends-zwolle@home.nl Egyéb információ: Evelien van den Noort Munka.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01286029

Takarító (1 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-11-11 időponttól. A napi takarítás a futár / szállítási szolgáltatás. A hagyományos tisztítási tevékenységek, mint például irodai és irodai környezet, a munka áll, a nehezebb tisztítási munkából is pl. a raktár takarítás. Keresünk egy olyan munkavállalót, aki képes önállóan dolgozni. A munkaidő rugalmas,de lehetőleg reggelente. Dolgozik 6,5 óra naponta, hétfőtől péntekig. D.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01292505

Ellenőr (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-11-01 időponttól. Egy étterembe Zuidlaren-ben keresünk ellenőrt. Jó kommunikációs készség, rugalmas, barátságos és szociális hozzáállás szükséges. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Bolle Baron,Bolle Baron Cím: (Address:K.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01290779

Gépjárművezetők Vonaljáratokra (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-09-02 időponttól. Holland gépjárművezetőket keresünk Uelzen és Esbjterg közti vonaljáratokra,azonnali kezdéssel. Az Ön profilja: munkatapasztalat silojárművökön,érvényes digitális vezetői kártya valamint C,CE típusú jogosítvány,ismeretek a ki- és berakodás területén.A silo takarítása is a munkakör része. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: NEDERLAND .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01349307

Értékesítési Alaklmazottak (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-09-01 időponttól. Feladatok: termékeladások, amely magában foglalja, a termékek bemutatását a boltban, egy előre meghatározott terv szerint. Töltse fel a termékeket a polcokon és a kiállítóállványokon. Szükség lehet készpénzkezelésre. Megrendeli a termékeket a központi raktárban. A társaság elsősorban a nagyon széles közönség számára nyújt szolgáltatást. A csapat nagy és vá.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01333987

Termékmenedzser (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-07-01 időponttól. A munka az alábbi feladatok ellátását foglalja magában: • CE (barna áruk) vagy MDA / SDA (fehér áruk / kis háztartási cikkek), vásárlása, a mi üzleteink számára Hollandiában és Belgiumban. Ez magában foglalja: napi szinten a megfelelő áron és helyeken meg helyeken történő megrendelések felvétele, új értékesítési pontok telepítése és karbantartása az adott kat.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01333958

Útburkolati Műszaki Szakember (1 fő)
Magasan kvalifikált munka. Betölthető: 2013-07-01 időponttól. A DEC Hollandia keres egy műszaki szakembert járdák, útburkolatok ellenőrzéséhez. Kezdési időpont: 2013 július 1. Befejezés időpontja: december 31. 18 óra/ hét. Cél: érdemi szakmai feladat előkészítése és megvalósítása a technikai tevékenységekhez, alkalmazások telepítésének tesztelése, és a munkák felügyelete. Tevékenységek: alkalmazások és .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01335513

Szemetes Kocsi Vezető (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-07-01 időponttól. Környezet Haarlem / Alkmaar - Az Ön felelőssége az lesz, hogy a szemeteskocsi a listákon feltüntetett útvonalon haladjon, a vezető az utasításai szerint végezze feladatát.A konténerek kiürítése károsodás nélkül történjen, a fedők és egyéb darabok a konténerek kiürítése után a megfelelő helyre kerüljenek vissza. Meg kell határoznia hiányosságokat, és értesít.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01338602

Csatornázási Szakmunka (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-07-01 időponttól. Tapasztalt munkatársat keresünk csatornázásra, csövek, vízelvezetők fektetésére.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 40-40 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01303291

Mindenes (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-24 időponttól. Bosch Facility Services (BFD), több éves tapasztalattal rendelkezik a létesítmény szolgáltatások terén. BFD megbízható partner a teljes épületek kezelésének területén. Kínálunk ügyfeleinknek minőséget és folyamatosságot. A BFD egy dinamikus szolgáltató vállalat, amely megkülönbözteti magát támogatás nyújtásával: - Gondnoki szolgáltatások - épületek és helye.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01338616

Fiatalokat Keresünk Belső ápolásra (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-03 időponttól. A terjeszkedés miatt a csapat új ügyfeleet keres Interior Care (st) június 1-jén 2013-ban. A cég két irodájába, Langewegbe és Bredaba. Az első néhány hónapban fog működni csak Langewegbe, itt a munka a takarítás higiénia, tisztán tartani a műhelyeket. Néhány hónap elteltével a létesítmény Bredabe csatlakozzanak. Mindkét helyen heti három órában dolgozni. Szüksége.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01329498

Rakodó Munkás (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. Szezonban, (júniustól szeptemberig) keresünk saját rakodógéppel rendelkező munkásokat. A munka leírása: -a térségben szolgáló szemeteskocsit segítve, háztartási és ipari hulladék rakodása - kapcsolódó eljárások - Jelzi a vezető munkatárs utasításait, manőverezést - kapcsolatot tart a tervező elrendezéssel. Fontos - a veszélyes helyzetekben szakítsa meg a munkát,.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01338607

Darus Teherautó Kezelő (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. Darus teherautó kezelőt keresünk.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 8-40 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Start People Transpor.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01307216

Takarítói Munka (1 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. Takarítót keresünk szezonális munkára. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 0-15 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Flexion-uitzendbureau BV Telefon: 0596-633.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01307844

Nyílt Terepen Dolgozó Zöldséges (15 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. Munkavállalói Növényi nyílt terep a betakarítás sárgarépa időszakra: 2013/01/06 a 20-07-2013.Werktijden 7:00-14:00 óráig. Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem feltétel Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 10-32 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat t.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01330584

Virág Kereskedő (5 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. Kiválasztod a virágok alapján a terjesztési listákat és tedd őket a jobb oldali szekerekbe. Az eloszlási a számokat jegyezd fel. Ismételje meg ezt, amíg az összes virágot meg nem osztota és akkor vegyen fel egy újat. Kosár - Azt töltse meg a hordókat vízzel és virágokat tegye a jobb oldali szekerekbe. - A fizikai munka Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01329521

Forgalmazók (10 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. Keresünk alkalmazottakat, akik a ütősek Kezük piszkos a reggeli órákban Reggeli kezdés 06.00-kor forgalmazásával és előkészítésével virágok és növények,szállítása a vevőnek. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 16-25 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmun.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01329522

Takaritó (2 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. Az irodákra / lakásokra keresünk motivált takarítókat. A hely Holly. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 20-20 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Vworks, Város: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01329479

Takarító (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. A klub / társalgó keressük után oktatás döntéshozók tapasztalattal. - Minden a klub, társalgó, bejáratok, folyosók és a lépcsőház Munkaidő Hétfőtől vasárnapig 09:00-tól 11:00,eseményektől függően. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 10-12 Szerződés típusa: Idiglenes (sz.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01322678

Vonatókon és Platformokon Takarító (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-05-27 időponttól. Egy nagy szervezet vagyunk, rendszeresen tisztítjuk takarítjuk a vonatokat és perronokat. A munka ügyelete és tervezése az új hét kezdődik csütörtökön, vagy pénteken velünk. Az Ön rendelkezésére,áll a kollégák, ütemezhetően a különböző szolgáltatásokat. Ebben a helyzetben fontos, hogy Ön rugalmasan álljon a munkához. Legalább hétvégén és éjszakai órákban. .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01329492

Szakács Segéd (1 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-05-01 időponttól. Szakács segédet keresünk. Főzés előkészítésére, konyhai felszerelések és gépek tisztítására.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 38-38 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: G.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306558

Általános Raktáros és Takarító (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-04-15 időponttól. Általános információk a cégről JPD Personnel Recruitment regionálisan orientált cég székhelye Drachten, szakosodott ellátó és tanácsadás a rugalmas foglalkoztatásra. A JPD jelöltet keres az ipari tisztító cég számára Drachtenben. A motivált munkavállalók rugalmasak, sokoldalúk, megbízhatók, szenvedélyesek és hűségesek. Más szóval, keményen dolgoznak,.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01320857

Takarító (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-04-01 időponttól. Workshop közel 's-Hertogenbosch. Követelmények: - Vezetői engedély - SCC - alapú - Terhelhetőség Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 8-40 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: A............... további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01322520

Vendéglátói ágazat (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-04-01 időponttól. Éttermi vezetőt keresünk, aki felelős a napi teendőkért a bárban és a teraszon.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 38-38 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306621

Szakács (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-04-01 időponttól. Szakácsot keresünk. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 40-40 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Strandpaviljoen Neptunus, Város: (Address:Strand,110,,Zoutelande.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306585

Konyhai Dolgozó (1 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-04-01 időponttól. A konyhai alkalmazott segíti a szakácsokat a konyhában. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Heti munkaórák száma: 32-38 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: strandpaviljoen De Marlijn Telefon: 0519-531397 E-mail cím.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01299633

Szakács-sütő (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-04-01 időponttól. 1. Felkészülés és az előételeknek, sütésre, és rántáshoz. 2. Húsok pácoláas húsok 3. Végrehajtása monitoring / kontrolling minőségének, főtt, íz, szín, stb folyékonyság és végre korrekciók / 4. Egy kis étteremben sürgősségi szintén helyettes szakács. 5. Tisztítása a munkahelyen, konyhai felszerelések és gépek. Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem felt.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01290709

Konyhai Segéd (1 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-03-15 időponttól. Vitorlás hajóra keresünk konyhai kisegítőt.Követelmények, elvárás: Higiénia és fegyelem Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 60-60 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306505

Takarítói Munka (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-03-15 időponttól. Hajókabinok tisztán tartására keresünk takarítót. További feladatok: mosás, vasalás, mosogatás. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 60-60 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306507

Takarítói Munka (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-03-01 időponttól. Munkatársat keresünk akinek a feladata a tárgyaló, WC, konyhai eszközök tisztán tartása. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 24-24 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01307792

Favágás (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-03-01 időponttól. Favágásra, fűrészelésre keresünk munkatársat, aki a hegymászásban is járatos. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 32-40 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Boo.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01311892

Takarító (lakópark) (30 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-03-01 időponttól. Takarítókat keresünk idénymunkára, de rendszeres munka a különböző lakóparkokban lehetséges. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 10-20 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Jelen.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306518

Konyhai Munka (2 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-03-01 időponttól. Kínai ételek elkészítésére keresünk munkatársakat. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 38-38 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Tang Dynastie, Város: <.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306576

Eper Betakarítási Munka (50 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-03-01 időponttól. Földieper szedésére keresünk munkavállalókat. A földieper föld feletti magassága 1,5 m.Követelmények, elvárás: Agol vagy német nyelven kommunikálni tudjon, jó kézügyességel rendelkezzen, magas motiváció vezetői engedély tapasztalat az eper szedésében Szükséges nyelvtudás: Nagyon jó nyelvtudás a feltétel Tartomány: NOORD-LIMBURG Fizetés.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01302736

Konyhai Dolgozó (Nincs meghatározva fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-03-01 időponttól. A megrendelések elvárás és időre való elkészítéséről való gondoskodás Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Fizetés minimum: nincs meghatározva Heti munkaórák száma: nincs meghatározva Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00976625

Takarítói Munka (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-18 időponttól. Tapasztalt takarítót keresünk. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 5-10 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Alinex Uitzendbureau B.V. Telefon: 058-2162444.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306834

Munka Vezetői állás (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-02-15 időponttól. Tapasztalt munka vezetőt keresünk a vendéglátói iparba. feladatok közé tartozik a munka előrehaladásának figyelemmel kísérése, új alkalmazottak betanítása, vendégek panaszainak kezelése, egészségügyi előírások felügyelete.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munka.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306623

Vendéglátói ágazat (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-15 időponttól. Vendéglátói ipari létesítmény lelkes munkatársat keres. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 38-38 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Henny Heezen Party- & Cateringser.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306606

Gépkezelő (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-11 időponttól. Kőbányába keresünk gépkezelőt.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 38-40 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: ZIMEA .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01307434

Háztartás Vezető (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-04 időponttól. Háztartás vezetőt keresünk, aki felelős az ágyak bútorok tisztításában, fürdőszoba tísztán tartásában, hulladékezelésben. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 0-15 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat t.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01307787

Vendéglátói ágazat (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-04 időponttól. vendéglátói cég munkatársakat keres. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 3-6 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: SF On Time, Város: (Address:Brouwerswe.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306564

Gondnok (1 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Gondnokot keresünk az összes takarítási munkára. Szükséges nyelvtudás: Nem feltétel Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 15-20 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: BAE-GROEP Telefon: 040-2932430 .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306848

Vendéglátói ágazat (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Vendéglátói munkára keresünk jelentkezőt. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 30-30 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: VOF Paradiso Telefon: 038-45334.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306635

Vendéglátói ágazat (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Vendéglátói munkakörbe keresünk rugalmas, vezetői készségekkel rendelkező munkatársat.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 20-40 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorl.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306620

Őrző - Védői állás (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Magán őrző - védő cég munkatársakat keres a következő feladatokra: épületek körüli rend és védelem felügyelete, biztonsági kapuk és poggyász átvilágító berendezések ellenőrzése.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 0-20 .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306617

Örző - Védői állás (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Magán biztonsági őrző - védő cég munkatársakat keres. Feladatok: rend és biztonság felügyelete épületek körül, biztonsági kapuk, poggyász átvilágító berendezések ellenőrzése.Követelmények, elvárás: Szakmai gyakorlat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 20-24 Szer.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306615

Sofőr (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Sofőrt keresünk autó alkatrészek szállítására, rögzített útvonalon. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 20-40 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Agens Tel.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01307195

Takarítói Munka (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Takarítót keresünk, bankok, iskolák stb. takarítására. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 12-12 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Schoonmaakbedrijf Teunissen bv .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306548

<<< Vissza 50 adat
Előre 50 adat >>>