Az összes információ mennyisége: 38457 db

....................................................................................
 
Információ
A "Külföldi Munka Állásajánlat" Világinformációs Adatbank On-line Kiadvány

On-line kiadó: Telejob Recruitment & Internet Telecommuting Limited Company.
A nyomtatott kiadvány kéthavilap, havilap és hetilap. Címe: "Külföldi Munka", "Munkaajánlat", "Külföldi Állásajánlat"
Kiadja a TeleJob Recruitment & Internet Telecommuting Company Ltd. valamint nyomtatott formában magyarországon a Telejob Kft. 1055 Budapest, Honvéd u. 8.

Az On-line és a nyomtatott kiadvány tárgyökre: hirdetések megjelenése, adatszolgáltatás
A központi szerkesztőség címe: Unit 22 Bulrushes Farm, Combe Hill Road, East Grinstead, West Sussex United Kingdom (Egyesült Királyság, Anglia) RH19 4LZ Cégjegyzékszám: 08258669.
Adatfeldolgozás: Telejob / tavmunka.net adatfeldolgozó-adatrögzítő és fordítói munkacsoport.
A magyarországi kiadó (Telejob Kft./Teleworkteam) főtevékenységét 5814'08 TEAOR számon "Folyóirat, időszaki kiakdvány kiadása" címen végzi. A magyarországi kiadó és a Telejob Ltd. magyarországi kiadványterjesztői nem folytatnak/folytathatnak a 118/2001.(VI.30) kor.rendeletben foglalt magán-munkaközvetítői tevékenységet, munkaközvetítői tevékenységet az On-line és nyomtatott kiadványokhoz kapcsolódóan az adatok központi nyilvánartója és a kiadványok tulajdonosa azaz a Telejob Ltd. Angliában végzi/végezheti.

Az On-line és a nyomtatott kiadványokban található információk a felelősségi jognyilatkozat és a szerzői jogvédelmi nyilatkozat hatálya alá tartoznak. Szerzői jogvédelem: TeleJob Ltd. Forrásanyagok: © http://tavmunka.net 2004-2013. Tevékenység: TEAOR 5814'08 Időszaki kiadvány kiadása. Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Lapnyilvántartási szám: 2.2.4/834-1/2005

Jogi nyilatkozatok - felelősség kizárás:

Az új tagállamokból, az új tagállamokba és az új tagállamok közötti szabad munkaerő-áramlásra vonatkozó átmeneti szabályokról szóló információ, a hirdetések közzététele kizárólag tájékoztató, statisztikai jellegű. Ezen információkat az egyes tagállamokban lévő nemzeti munkaügyi központok az illetékes nemzeti hivatalokkal együttműködésben a lehető legnagyobb alaposságra törekedve állítják össze. Az összegyűjtött információkat az On-line kiadvány és az újság szerkesztősége, az adatbázis üzemeltetője a legnagyobb figyelemmel adja közre. Ennek ellenére nem garantálható az, hogy a közölt információ mindig teljes, átfogó, alapos és naprakész legyen, továbbá az adatok nyilvánosságra hozatala nem jelenti feltétlenül azt, hogy az Európai Bizottság vagy annak szolgálatai, illetve az újság szerkesztősége és az On-line kiadvány üzemeltetője helyeslik az adott országban az átmeneti szabályok alkalmazásának módját. A Bizottság, és az On-line kiadvány valamint az újság szerkesztősége nem vállal felelősséget az információk közzétételéből származó semmiféle veszteségért, illetve kárért.

  "...... Aki keres, az talál! ......."
....................................................................................
 
  Kiemelt válogatási szempontok
 

.......................................................................................

 
 2013 © TeleJob Ltd. - United Kingdom.